הכנסו לרשימת התפוצה וקבלו עדכונים, מתכונים וטיפים!

דואר אלקטרוני
שם פרטי

חדש! מדור מתכוני בריאות – שילחו מתכון וקבלו ספר מתכונים במתנה!
הוסף אתר למועדפים

כרוב סגול

 מתכון בריאות -  אידוי כרוב סגול ותפוחים

זמן הכנה ממוצע: 20  דק'
מנות: 4

מרכיבים :

  1. כרוב סגול קטן, חתוך לרצועות
  2. תפוח ירוק, חתוך לריבועים קטנים
  3. כף רכז תפוחים
  4. כף חומץ אורז
  5. בצל לבן קטן קצוץ

אופן ההכנה :

  1. שמים את הבצל הקצוץ במעט מים במחבת טפלון.
  2. על אש גבוהה מאדים את כל המים.
  3. כאשר נגמרים המים מוסיפים את רצועות הכרוב, התפוח, החומץ והרכז ו2 כפות מים.
  4. לערבב כ-7 דקות עד שהכרוב רך והתפוח מקבל גוון אדום.

מהי הרפואה ההודית? שאלות נפוצות

 
מידע נוסף

 
Web www.ayurveda.org.il
התכנים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר עיצה רפואית, חוות דעת מקצועית, או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לקרוא את תנאי השימוש באתר.

מי אנחנו | צור קשר | תנאי השימוש באתר | מפת האתר

© האתר הישראלי לרפואה הודית, כל הזכויות שמורות.