הכנסו לרשימת התפוצה וקבלו עדכונים, מתכונים וטיפים!

דואר אלקטרוני
שם פרטי

חדש! מדור מתכוני בריאות – שילחו מתכון וקבלו ספר מתכונים במתנה!
הוסף אתר למועדפים

מתכון בריאות - סלט כרוב וגרעינים

זמן הכנה ממוצע: 20  דק'
מנות: 4

מרכיבים:
1/2 ראש כרוב קטן (רגיל או סיני)
לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ (רצוי חומץ אורז)
1/3 כוס רוטב סויה
1 כפית רכז תפוחים (לא הכרחי)
2-1 כוסות גרעינים ואגוזים - רגילים, קשיו, שקדים שלמים או שבורים, גרעיני חמניות, גרעיני דלעת, שומשום, צנוברים (אפשר להשתמש רק בחלק)

אופן ההכנה:

  1. לחתוך לשמיניות את ראש הכרוב. להסיר את החלק העצי שבמרכז. לחתוך את השמיניות לרצועות דקות . להעביר לקערת הגשה.
  2. להכניס לצנצנת קטנה את חומרי הרוטב, לסגור את המכסה, ולנער. לצקת את הרוטב על הסלט לפני ההגשה.
  3. לקלות על מחבת לא משומנת תוך ערבוב, להתחיל באגוזים למיניהם, להמשיך בשומשום, ולסיים בצנוברים (כי הם נשרפים מהר).
  4. לפני ההגשה, לצקת את הרוטב ולפזר את הגרעינים

מהי הרפואה ההודית? שאלות נפוצות

 
מידע נוסף

 
Web www.ayurveda.org.il
התכנים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר עיצה רפואית, חוות דעת מקצועית, או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לקרוא את תנאי השימוש באתר.

מי אנחנו | צור קשר | תנאי השימוש באתר | מפת האתר

© האתר הישראלי לרפואה הודית, כל הזכויות שמורות.